Vibrator Rockie lejla

Vibrator Rockie lejla

8,440 LEK

Stimuloni pikën G dhe klitorin! Vibrator i butë në formë lepuri në formë ergonomike të kokës së pikës G. Ka 2 motorra të fuqishëm dhe secili vibron në 12 mënyra të lehta. Të dy kokat mund të komandohen. Në momentin e rindezjes së vibratorit, kryen dridhjen e fundit që ka patur në momentin e fikjes. Fleksibël dhe i karikueshëm (kabllo USB brenda). Merret me vete gjatë udhëtimeve. Gjatësia totale 22cm. gjatesia e depërtimit: 11.5cm dhe diametri: 2.5-3.3cm. Materiali: Silikon, ABS.

Availability: Out of stock SKU: 05960190000 Categories: ,

Description

Stimuloni pikën G dhe klitorin! Vibrator i butë në formë lepuri në formë ergonomike të kokës së pikës G. Ka 2 motorra të fuqishëm dhe secili vibron në 12 mënyra të lehta. Të dy kokat mund të komandohen. Në momentin e rindezjes së vibratorit, kryen dridhjen e fundit që ka patur në momentin e fikjes. Fleksibël dhe i karikueshëm (kabllo USB brenda). Merret me vete gjatë udhëtimeve. Gjatësia totale 22cm. gjatesia e depërtimit: 11.5cm dhe diametri: 2.5-3.3cm. Materiali: Silikon, ABS.

You've just added this product to the cart:

Open chat