Vibrator Revel Winx Pink

4,600 LEK

I lëvizshëm dhe i matur, Winx nga Revel përmban një plumb vibrues dhe telekomandë me valë për përdorim të vetëm ose me një partner. Plumbi Winx është i rikarikueshëm dhe i bërë nga silikoni i klasës platini.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 281025 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

I lëvizshëm dhe i matur, Winx nga Revel përmban një plumb vibrues dhe telekomandë me valë për përdorim të vetëm ose me një partner. Plumbi Winx është i rikarikueshëm dhe i bërë nga silikoni i klasës platini. Plumbi është rezistent ndaj ujit / Telekomanda nuk është. I pershtatshem me te gjithe lubrifikantet. Bateria CR2032 për telekomandë e përfshirë.

Plumb vibrues me telekomandë me valë
Për përdorim të vetëm ose për të luajtur çifte
Bërë nga silikoni i klasës platini
E rikarikueshme
Plumbi është rezistent ndaj ujit ( telekomanda nuk është)
Telekomanda përdor baterinë CR2032 (përfshirë)
I pershtatshem me te gjithe lubrifikantet
Dimensionet e produktit:
Plumb: 3,31 x 1,18 x 1,18 inç / 8,4 x 3 x 3 cm
Telekomanda: 2,76 x 1,38 x 0,91 inç / 7 x 3,5 x 2,3 cm
Dimensionet e futshme: 2,68 x 1,18 inç / 6,8 x 3 cm

Vibrator Revel Winx Pink

4,600 LEK

In stock