-30%

Vibrator Rechargeable

5,544 LEK

Ky vibrator me brazda stimuluese dhe 7 mënyra të ndryshme vibrimi është në gjendje të arrijë çdo vend falë fleksibilitetit të tij ekstrem. Isshtë i mbuluar plotësisht me silikon i cili shton një ndjesi të butë kadifeje në sipërfaqen e vibratorit. Ajo përmban një kontroll me një buton që është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur. Për më tepër, është i papërshkueshëm nga uji dhe për këtë arsye është perfekt për argëtim emocionues në kohën e banjës. Kyçi i udhëtimit e bën atë një mik diskret të udhëtimit. Përfshin një kabëll USB.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05950800000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator me brazda stimuluese dhe 7 mënyra të ndryshme vibrimi është në gjendje të arrijë çdo vend falë fleksibilitetit të tij ekstrem. Isshtë i mbuluar plotësisht me silikon i cili shton një ndjesi të butë kadifeje në sipërfaqen e vibratorit. Ajo përmban një kontroll me një buton që është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur. Për më tepër, është i papërshkueshëm nga uji dhe për këtë arsye është perfekt për argëtim emocionues në kohën e banjës. Kyçi i udhëtimit e bën atë një mik diskret të udhëtimit. Përfshin një kabëll USB.

Vibrator Rechargeable

5,544 LEK

Out of stock