Vibrator RealThing

5,400 LEK

Real Thing Small nga Realistixxx bën përshtypje jo vetëm me modelin e tij realist, i cili bën përshtypje me venat dhe glanat e theksuara, si dhe një palë testikuj të rrumbullakët. Lëvizshmëria e tij, si dhe 3 mënyrat e ndryshme të dridhjeve, midis të cilave mund të kaloni lehtësisht me telekomandën me tela, e bëjnë atë një dashnor fleksibël. Alsoshtë bërë gjithashtu nga silikoni jashtëzakonisht i butë, i cili është mrekullisht i zhdërvjellët dhe i këndshëm për prekjen. Falë filxhanit të thithjes, mund të ngjitet mirë në sipërfaqe të lëmuara, duke i lënë duart tuaja të lira. Ju lutemi porositni bateri veç e veç: 2 x AA.

Availability: Në gjendje SKU: 05516000000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Real Thing Small nga Realistixxx bën përshtypje jo vetëm me modelin e tij realist, i cili bën përshtypje me venat dhe glanat e theksuara, si dhe një palë testikuj të rrumbullakët. Lëvizshmëria e tij, si dhe 3 mënyrat e ndryshme të dridhjeve, midis të cilave mund të kaloni lehtësisht me telekomandën me tela, e bëjnë atë një dashnor fleksibël. Alsoshtë bërë gjithashtu nga silikoni jashtëzakonisht i butë, i cili është mrekullisht i zhdërvjellët dhe i këndshëm për prekjen. Falë filxhanit të thithjes, mund të ngjitet mirë në sipërfaqe të lëmuara, duke i lënë duart tuaja të lira. Ju lutemi porositni bateri veç e veç: 2 x AA.

Vibrator RealThing

5,400 LEK

In stock