Vibrator Realistic Vibe M

5,300 LEK

Vibrator natyral me ndjenjë të vërtetë me glançe të shëndosha, venat dalluese dhe testikujt e dobishëm. Ekzemplari i shkëlqyeshëm pompon vagjinën ose anusin me dridhje të fuqishme me shumë shpejtësi dhe mund të ngjitet në të gjitha sipërfaqet e lëmuara me kupën e thithjes – e përsosur për kënaqësi pa duar!

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05970580000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator natyral me ndjenjë të vërtetë me glançe të shëndosha, venat dalluese dhe testikujt e dobishëm. Ekzemplari i shkëlqyeshëm pompon vaginën ose anusin me dridhje të fuqishme me shumë shpejtësi dhe mund të ngjitet në të gjitha sipërfaqet e lëmuara me kupën e thithjes – e përsosur për kënaqësi pa duar!

Vibrator Realistic Vibe M

5,300 LEK

Out of stock