Vibrator Realistic Teazers Pink

3,900 LEK

Trajtojeni veten ose partnerin tuaj me këtë vibrator të lezetshëm lepuri nga koleksioni Teazers. Kjo lodër siguron një stimulim të mrekullueshëm të vaginës, klitorisit dhe pikës G.

Availability: Vjen së shpejti SKU: TEA013 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Trajtojeni veten ose partnerin tuaj me këtë vibrator të lezetshëm lepuri nga koleksioni Teazers. Kjo lodër siguron një stimulim të mrekullueshëm të vaginës, klitorisit dhe pikës G. Ka 10 mënyra të ndryshme vibrimi: 3 shpejtësi dhe 7 modele. Këto mund të rregullohen lehtësisht me butonat në dorezë. Shtypni shkurtimisht butonin e ndezjes/fikjes për të ndezur vibratorin. Menjëherë fillon të dridhet në vendosjen e parë. Pastaj përsëri shtypni shkurtimisht butonin e modelit për të shkuar te cilësimi tjetër. Pas cilësimit të fundit, ai rifillon automatikisht në cilësimin e parë. Shtypni butonin e ndezjes/fikjes për të fikur sërish vibratorin. Para dhe pas përdorimit, pastroni mirë lodrën, por pastroni me pastrues lodrash ose sapun të butë dhe ujë të vakët për higjienë të mirë. Ruajeni vibratorin në një qese lodrash ose vendoseni në një vend të errët, të thatë dhe pa pluhur.

Thellësia e futjes: 10.00 cm
Gjatësia: 18.50 cm

Vibrator Realistic Teazers Pink

3,900 LEK

Out of stock