Vibrator Range Silicone

4,170 LEK

Vibrator fleksibël me një strukturë të butë me sipërfaqe dhe vena, 7 programe dridhjeje (3 shpejtësi pulsuese / 1 shpejtësi përshkallëzimi dhe 3 shpejtësi dridhjeje), i papërshkueshëm nga uji. Krijuar nga plastike silikoni dhe ABS. Kërkon 2 bateri AA (bateritë nuk përfshihen). Gjatësia: përafërsisht. 20,5 cm, Diametri përafërsisht. 4 – 5 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 610000010293 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator fleksibël me një strukturë të butë me sipërfaqe dhe vena, 7 programe dridhjeje (3 shpejtësi pulsuese / 1 shpejtësi përshkallëzimi dhe 3 shpejtësi dridhjeje), i papërshkueshëm nga uji. Krijuar nga plastike silikoni dhe ABS. Kërkon 2 bateri AA (bateritë nuk përfshihen). Gjatësia: përafërsisht. 20,5 cm, Diametri përafërsisht. 4 – 5 cm.

Vibrator Range Silicone

4,170 LEK

Out of stock