Vibrator Rabbit

3,600 LEK

A ju pëlqejnë lepurushat ?

Ne ju sjellim produktin më të ri për kënaqësi të vërtetë. “Pearl Vibrator” në formë lepurushi ngjyrë blu do të jetë miku juaj më i mirë për momente kënaqësie. Ky vibrator me perla, i përbërë me gjëndra dhe me një sipërfaqe të lëmuar është perfekt për stimulimin e klitorit tuaj. 12 metoda vibrimi, 3 metoda rrotullimi dhe një metodë rrotullimi optimale në bazë të shijeve tuaja, ju bën të çmendeni nga kënaqësia! Metodat e vibrimit dhe rrotullimit janë të ndara nga njëra tjetra tek butoni i prekjes.Gjatësia : 21,5 cm, Diametri: 2,7 – 2,9 cm, Materiali: ABS, TPS (Bateritë nuk përfshihen me produktin, blihen veçmas: 3 x Micro/AAA)

Availability: Në gjëndje SKU: 05828240000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

A ju pëlqejnë lepurushat ?

Ne ju sjellim produktin më të ri për kënaqësi të vërtetë. “Pearl Vibrator” në formë lepurushi ngjyrë blu do të jetë miku juaj më i mirë për momente kënaqësie. Ky vibrator me perla, i përbërë me gjëndra dhe me një sipërfaqe të lëmuar është perfekt për stimulimin e klitorit tuaj. 12 metoda vibrimi, 3 metoda rrotullimi dhe një metodë rrotullimi optimale në bazë të shijeve tuaja, ju bën të çmendeni nga kënaqësia! Metodat e vibrimit dhe rrotullimit janë të ndara nga njëra tjetra tek butoni i prekjes.Gjatësia : 21,5 cm, Diametri: 2,7 – 2,9 cm, Materiali: ABS, TPS (Bateritë nuk përfshihen me produktin, blihen veçmas: 3 x Micro/AAA)

Vibrator Rabbit

Vibrator Rabbit

3,600 LEK

In stock