Vibrator Rabbit Skater lejla

Vibrator Rabbit Skater lejla

10,110 LEK

Ky vibrator lepuri i purpurt i dizenjuar bukur ofron kënaqësi të pastër. Ajo ka një sipërfaqe të butë prej kadifeje të bërë nga silikoni që ndihet jashtëzakonisht realiste. Ka një motor brenda stimuluesit të klitorit në formë lepuri me hundë dhe veshë të lëvizshëm. Motori siguron dridhje të fuqishme (me 7 modele të ndryshme). Sidoqoftë, nxjerrja në pah e vërtetë është pak më tej: maja e rrumbullakët e G-spot me grooves stimuluese nën të ka një funksion të integruar futje dhe dridhje. Funksionet kanë tre shpejtësi dhe intensitet. Ju gjithashtu mund ta shijoni në banjë ose dush sepse është i papërshkueshëm nga uji!

Rimbushet duke përdorur kabllo USB të përfshirë (koha e karikimit 2.5 orë).
Gjatësia e plotë 23 cm, thellësia e futjes 13 cm, 7 3.7 cm. Materiali: silikon, ABS.

Availability: Out of stock SKU: 05861610000 Categories: ,

Description

Ky vibrator lepuri i purpurt i dizenjuar bukur ofron kënaqësi të pastër. Ajo ka një sipërfaqe të butë prej kadifeje të bërë nga silikoni që ndihet jashtëzakonisht realiste. Ka një motor brenda stimuluesit të klitorit në formë lepuri me hundë dhe veshë të lëvizshëm. Motori siguron dridhje të fuqishme (me 7 modele të ndryshme). Sidoqoftë, nxjerrja në pah e vërtetë është pak më tej: maja e rrumbullakët e G-spot me grooves stimuluese nën të ka një funksion të integruar futje dhe dridhje. Funksionet kanë tre shpejtësi dhe intensitet. Ju gjithashtu mund ta shijoni në banjë ose dush sepse është i papërshkueshëm nga uji!

Rimbushet duke përdorur kabllo USB të përfshirë (koha e karikimit 2.5 orë).
Gjatësia e plotë 23 cm, thellësia e futjes 13 cm, 7 3.7 cm. Materiali: silikon, ABS.

You've just added this product to the cart:

Open chat
Powered by