Vibrator Rabbit Relax Orgasm Pink

2,000 LEK

Vibrator Rabbit Orgasm Orgasm Rabbit – vibrator i projektuar ergonomikisht bën futje të thjeshtë dhe një përshtatje të përsosur për të provuar stimulime të këndshme G-spot dhe vaginale. Pjesa e përparme e vibrator, e cila është e moduluar në pamjen e lepurit, është formuar me dashje nga brenda për të mundësuar stimulim më intensiv.
1 mënyra vibrimi (intensiteti perfekt)
Sipërfaqe e zgjatur
I vogël dhe i dobishëm
Ngjyra: rozë
Materiali: PVC & ABS
Bateritë: 2 AAA (nuk përfshihen)

Availability: Vjen së shpejti SKU: 55009807 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator Rabbit Orgasm Orgasm Rabbit – vibrator i projektuar ergonomikisht bën futje të thjeshtë dhe një përshtatje të përsosur për të provuar stimulime të këndshme G-spot dhe vaginale. Pjesa e përparme e vibrator, e cila është e moduluar në pamjen e lepurit, është formuar me dashje nga brenda për të mundësuar stimulim më intensiv.
1 mënyra vibrimi (intensiteti perfekt)
Sipërfaqe e zgjatur
I vogël dhe i dobishëm
Ngjyra: rozë
Materiali: PVC & ABS
Bateritë: 2 AAA (nuk përfshihen)

Vibrator Rabbit Relax Orgasm Pink

2,000 LEK

Out of stock