Vibrator Rabbit Power Escort

5,600 LEK

Vibrator lepuri me funksion rrotullues. Kjo lodër e mahnitshme ka një lëvizje unike të shtuar mbrapa dhe mbrapa. Vibratori përmban një stimulues klitorial në formë fluture dhe brinjë shtesë për stimulimin e pikës G

Availability: Vjen së shpejti SKU: 55040503 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator lepuri me funksion rrotullues. Kjo lodër e mahnitshme ka një lëvizje unike të shtuar mbrapa dhe mbrapa. Vibratori përmban një stimulues klitorial në formë fluture dhe brinjë shtesë për stimulimin e pikës G. Vibratori është i pajisur me topa metalikë që rrotullohen në dy drejtime dhe ofrojnë stimulim shtesë.

8 mënyra rrotullimi
36 funksione të dridhjes dhe shpejtësisë
Thellësia e depërtimit: përafërsisht. 13.5 cm
Gjatësia totale: përafërsisht. 24.5 cm
Diametri: përafërsisht. 4 cm
4 x bateri AAA (nuk përfshihen)

Vibrator Rabbit Power Escort

5,600 LEK

Out of stock