Vibrator Push it (me funksion anal)

11,800 LEK

Ky vibrator anal i zi ka shumë për të ofruar – ka shumë fuqi të fshehur brenda boshtit të fryrë, i cili ka një maje në formë koni. Boshti është gjithashtu i vendosur drejt majës. Ka 7 mënyra dridhjeje. Funksioni i shtytjes zgjat vibratorin deri në 6 cm – përsëri dhe përsëri. Vibrimet dhe funksioni i futjes mund të rregullohen me shtypjen e një butoni dhe kontrollohen veçmas. Për më tepër, vibrator mund të plotësohet me kabllo USB të përfshirë.

Udhëzime për përdorim: Shtypni butonin e energjisë menjëherë derisa të ndizen të gjitha butonat. Aktivizoni funksionin e dridhjes dhe / ose fut duke shtypur butonin përkatës. Për bllokimin e udhëtimit, thjesht shtypni butonin e energjisë derisa të gjitha butonat të ndizen dy herë. Përsëriteni të njëjtën gjë për të zhbllokuar bllokimin e udhëtimit.

Gjatësia e plotë 30 cm, thellësia e futjes 15 cm, lartësia futëse 6 cm, Ø 2.8-4.1 cm. Silikoni, ABS, PU.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05924980000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator anal i zi ka shumë për të ofruar – ka shumë fuqi të fshehur brenda boshtit të fryrë, i cili ka një maje në formë koni. Boshti është gjithashtu i vendosur drejt majës. Ka 7 mënyra dridhjeje. Funksioni i shtytjes zgjat vibratorin deri në 6 cm – përsëri dhe përsëri. Vibrimet dhe funksioni i futjes mund të rregullohen me shtypjen e një butoni dhe kontrollohen veçmas. Për më tepër, vibrator mund të plotësohet me kabllo USB të përfshirë.

Udhëzime për përdorim: Shtypni butonin e energjisë menjëherë derisa të ndizen të gjitha butonat. Aktivizoni funksionin e dridhjes dhe / ose fut duke shtypur butonin përkatës. Për bllokimin e udhëtimit, thjesht shtypni butonin e energjisë derisa të gjitha butonat të ndizen dy herë. Përsëriteni të njëjtën gjë për të zhbllokuar bllokimin e udhëtimit.

Gjatësia e plotë 30 cm, thellësia e futjes 15 cm, lartësia futëse 6 cm, Ø 2.8-4.1 cm. Silikoni, ABS, PU.

 

Vibrator Push it (me funksion anal)

11,800 LEK

In stock