-30%

Vibrator Pure Lilac Vibes me 2 motorre

5,131 LEK

Vibratori purpurte me dy motorre te vegjel (nje ne maje te boshtit dhe nje ne stimulatorin e klitorit). Boshti i vibratorit eshte pak i lakuar dhe behet me i trashe drejt majes. Motorri ne bosht ka 10menyra vibrimi, ndersa ai te stimulatori i klitorit ka 7 menyra dridhjeje. Vibratori penisikohet me nje kabllo USB. Gjatesia e plote: 21.8cm, thellesia e futjes: 11.5cm, diametri: 2.6-3.4cm. Materiali: silikon me nje shtrese poliuretani, ABS.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05897210000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibratori purpurte me dy motorre te vegjel (nje ne maje te boshtit dhe nje ne stimulatorin e klitorit). Boshti i vibratorit eshte pak i lakuar dhe behet me i trashe drejt majes. Motorri ne bosht ka 10menyra vibrimi, ndersa ai te stimulatori i klitorit ka 7 menyra dridhjeje. Vibratori penisikohet me nje kabllo USB. Gjatesia e plote: 21.8cm, thellesia e futjes: 11.5cm, diametri: 2.6-3.4cm. Materiali: silikon me nje shtrese poliuretani, ABS.

Vibrator Pure Lilac Vibes me 2 motorre

Vibrator Pure Lilac Vibes me 2 motorre

5,131 LEK

Out of stock