Vibrator PrettyLove WEBB

7,800 LEK

Ky masazhues i hijshëm i dizajnit do të kënaqë dëshirat tuaja më të thella dhe do t’i bëjë realitet të gjitha fantazitë tuaja të lepujve. Ky lepur ka motorë të dyfishtë, kështu që ju mund të kontrolloni se ku preferoni më shumë kënaqësi dhe të keni lëvizje të ndryshme që shkojnë menjëherë. Projektuar për të zgjuar fantazitë tuaja dhe për të kënaqur mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj, ky lepur i bukur është i përsosur për lojë solo. Pse të mos e futni atë në jetën tuaj të dashurisë dhe të prezantoni partnerin tuaj në argëtimin e argëtimit të gjumit lodër seksi. Ju kurrë nuk do të dëshironi të ktheheni. Me 12 dridhje si në stimulimin e klitit ashtu edhe në bosht, ju jeni gati për orë të tëra të orgazmave shpërthyese. Ndërtoni intensitetin ngadalë dhe bëni rrugën tuaj drejt cilësimeve më të forta për një natë ekstazie të këndshme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 6023 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky masazhues i hijshëm i dizajnit do të kënaqë dëshirat tuaja më të thella dhe do t’i bëjë realitet të gjitha fantazitë tuaja të lepujve. Ky lepur ka motorë të dyfishtë, kështu që ju mund të kontrolloni se ku preferoni më shumë kënaqësi dhe të keni lëvizje të ndryshme që shkojnë menjëherë. Projektuar për të zgjuar fantazitë tuaja dhe për të kënaqur mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj, ky lepur i bukur është i përsosur për lojë solo. Pse të mos e futni atë në jetën tuaj të dashurisë dhe të prezantoni partnerin tuaj në argëtimin e argëtimit të gjumit lodër seksi. Ju kurrë nuk do të dëshironi të ktheheni. Me 12 dridhje si në stimulimin e klitit ashtu edhe në bosht, ju jeni gati për orë të tëra të orgazmave shpërthyese. Ndërtoni intensitetin ngadalë dhe bëni rrugën tuaj drejt cilësimeve më të forta për një natë ekstazie të këndshme.

Vibrator PrettyLove WEBB

7,800 LEK

In stock