Vibrator PrettyLove Peter

3,500 LEK

Ky vibrator i lepujve me 30 funksione, i parezistueshëm i lëmuar dhe hipnotizues i butë, di të godasë në vend. Me motorë të dyfishtë, njëri në krahun e klitorit dhe tjetri në majë të boshtit, gëzoni dyfishin e fuqisë ndërsa eksploroni tridhjetë mënyra dridhjeje; secila prej tyre është krijuar për të zgjuar dhe eksituar shqisat tuaja. Lëreni modelin me brinjë të përplaset kundër jush ndërsa maja e lakuar dhe me bulba kërkon pikën tuaj G për kënaqësi më të thellë. Nga jashtë, krahu i fortë qëndron i sigurt kundër klitorisit tuaj, duke dhënë kënaqësi të fuqishme që do t’ju lërë pa frymë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 6093 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator i lepujve me 30 funksione, i parezistueshëm i lëmuar dhe hipnotizues i butë, di të godasë në vend. Me motorë të dyfishtë, njëri në krahun e klitorit dhe tjetri në majë të boshtit, gëzoni dyfishin e fuqisë ndërsa eksploroni tridhjetë mënyra dridhjeje; secila prej tyre është krijuar për të zgjuar dhe eksituar shqisat tuaja. Lëreni modelin me brinjë të përplaset kundër jush ndërsa maja e lakuar dhe me bulba kërkon pikën tuaj G për kënaqësi më të thellë. Nga jashtë, krahu i fortë qëndron i sigurt kundër klitorisit tuaj, duke dhënë kënaqësi të fuqishme që do t’ju lërë pa frymë.

Vibrator PrettyLove Peter

3,500 LEK

Out of stock