Vibrator PrettyLove Julian

11,100 LEK

Me 4 funksione të dridhjeve të fuqishme që japin stimulim të fortë për klitorin tuaj dhe 4 funksione të lëvizjes me onde që masazhojnë çdo vend të ëmbël të brendshëm, ky vibrator i projektuar posaçërisht kombinon një stimulim klasik të dyfishtë dhe 4 funksione të lëvizjes me onde që mund të shoqërojnë çiftet dhe dashamirët solo pothuajse kudo Me Cilësia e brinjëve pak me siguri do të shtojë rehati shtesë në lojën tuaj.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 6078 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Me 4 funksione të dridhjeve të fuqishme që japin stimulim të fortë për klitorin tuaj dhe 4 funksione të lëvizjes me onde që masazhojnë çdo vend të ëmbël të brendshëm, ky vibrator i projektuar posaçërisht kombinon një stimulim klasik të dyfishtë dhe 4 funksione të lëvizjes me onde që mund të shoqërojnë çiftet dhe dashamirët solo pothuajse kudo Me Cilësia e brinjëve pak me siguri do të shtojë rehati shtesë në lojën tuaj.

Vibrator PrettyLove Julian

11,100 LEK

Out of stock