Vibrator PrettyLove Gene

3,900 LEK

Projektuar për të zgjuar fantazitë tuaja dhe për të kënaqur mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj. Ky lepur është i përsosur për lojë solo. Pse të mos e futni atë në jetën tuaj të dashurisë dhe të prezantoni partnerin tuaj në argëtimin e argëtimit të gjumit lodër seksi. Ju kurrë nuk do të dëshironi të ktheheni. Me 12 dridhje si në stimulimin e klitit ashtu edhe në bosht, ju jeni gati për orë të tëra të orgazmave shpërthyese. Ndërtoni intensitetin ngadalë dhe bëni rrugën tuaj drejt cilësimeve më të forta për një natë ekstazie të këndshme. Ky lepur silikoni është i papërshkueshëm nga uji, kështu që ju mund të merrni goditjet tuaja në vaskë ose të nxeheni dhe të avulloheni në dush

Availability: Vjen së shpejti SKU: 6029 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Projektuar për të zgjuar fantazitë tuaja dhe për të kënaqur mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj. Ky lepur është i përsosur për lojë solo. Pse të mos e futni atë në jetën tuaj të dashurisë dhe të prezantoni partnerin tuaj në argëtimin e argëtimit të gjumit lodër seksi. Ju kurrë nuk do të dëshironi të ktheheni. Me 12 dridhje si në stimulimin e klitit ashtu edhe në bosht, ju jeni gati për orë të tëra të orgazmave shpërthyese. Ndërtoni intensitetin ngadalë dhe bëni rrugën tuaj drejt cilësimeve më të forta për një natë ekstazie të këndshme. Ky lepur silikoni është i papërshkueshëm nga uji, kështu që ju mund të merrni goditjet tuaja në vaskë ose të nxeheni dhe të avulloheni në dush

Vibrator PrettyLove Gene

3,900 LEK

Out of stock