Vibrator PrettyLove Felix

3,900 LEK

Ky vibrator i butë silikoni lepuri ka 30 shpejtësi dridhjeje për t’ju dhënë një nivel intensiv kënaqësie, kur të dëshironi. Kjo atmosferë e bukur do të gudulis klitorisin tuaj me veshët e tij të fuqishëm të lepurit. Boshti i lakuar i vibratorit është krijuar për të masazhuar pikën tuaj G me tiparin e tij unik rrotullues brenda boshtit. Lodra është bërë me një silikon me cilësi të lartë dhe të butë, e cila siguron një ndjenjë seksi dhe mëndafshi për t’ju lënë të kënaqur plotësisht gjatë gjithë natës.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 6028 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator i butë silikoni lepuri ka 30 shpejtësi dridhjeje për t’ju dhënë një nivel intensiv kënaqësie, kur të dëshironi. Kjo atmosferë e bukur do të gudulis klitorisin tuaj me veshët e tij të fuqishëm të lepurit. Boshti i lakuar i vibratorit është krijuar për të masazhuar pikën tuaj G me tiparin e tij unik rrotullues brenda boshtit. Lodra është bërë me një silikon me cilësi të lartë dhe të butë, e cila siguron një ndjenjë seksi dhe mëndafshi për t’ju lënë të kënaqur plotësisht gjatë gjithë natës.

Vibrator PrettyLove Felix

3,900 LEK

Out of stock