Vibrator Pocket Power

4,400 LEK

Vibrator Pocket Power është një vibrator i vogël dhe i dobishëm me 4 modele të ndryshme që ndërrohen lehtë dhe ofrojnë stimulim të shumëanshëm të të gjithë trupit – edhe brenda tij. Ka dridhje të fuqishme në kokë dhe një ndjesi të këndshme në dorezë, që do të thotë se të dy skajet mund të përdoren për stimulim. Sipërfaqja e butë prej kadifeje ndihet mirë kundër lëkurës gjatë përdorimit. 7 mënyrat e dridhjeve mund të kontrollohen lehtësisht me shtypjen e një butoni dhe garantojnë kënaqësi të ndryshme – edhe nën ujë, sepse lodra është e papërshkueshme nga uji. Të 4 modelet kanë forma të ndryshme stimuluese.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05530500000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator Pocket Power është një vibrator i vogël dhe i dobishëm me 4 modele të ndryshme që ndërrohen lehtë dhe ofrojnë stimulim të shumëanshëm të të gjithë trupit – edhe brenda tij. Ka dridhje të fuqishme në kokë dhe një ndjesi të këndshme në dorezë, që do të thotë se të dy skajet mund të përdoren për stimulim. Sipërfaqja e butë prej kadifeje ndihet mirë kundër lëkurës gjatë përdorimit. 7 mënyrat e dridhjeve mund të kontrollohen lehtësisht me shtypjen e një butoni dhe garantojnë kënaqësi të ndryshme – edhe nën ujë, sepse lodra është e papërshkueshme nga uji. Të 4 modelet kanë forma të ndryshme stimuluese.

Vibrator Pocket Power

4,400 LEK

Out of stock