Vibrator Pink Lover

3,500 LEK

Material i bute, me koke te theksuar dhe damare real! Material fleksibel dhe i rreshkitshem, me shpejtesi vibrimi te ndryshme. Gjatesia: 23 cm, diam. 4 – 4.5cm. Materiali: PVC, ABS. Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 2 x AA.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05525260000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Material i bute, me koke te theksuar dhe damare real! Material fleksibel dhe i rreshkitshem, me shpejtesi vibrimi te ndryshme. Gjatesia: 23 cm, diam. 4 – 4.5cm. Materiali: PVC, ABS. Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 2 x AA.

Vibrator Pink Lover

Vibrator Pink Lover

3,500 LEK

In stock