Vibrator Pillow Talk Racy purple

8,200 LEK

Edicion special: Vibrator Racy përfshirë. një lojë letrash dhe një shall saten!
Edicioni Special Racy nga Pillow Talk është jashtëzakonisht joshëse. Një lojë emocionuese me letra për çift me frymëzim nga paraloja dhe një shall saten me cilësi të lartë vijnë me mini vibratorin popullor të pikës G Racy

Availability: Vjen së shpejti SKU: 54003170000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Edicion special: Vibrator Racy përfshirë. një lojë letrash dhe një shall saten!
Edicioni Special Racy nga Pillow Talk është jashtëzakonisht joshëse. Një lojë emocionuese me letra për çift me frymëzim nga paraloja dhe një shall saten me cilësi të lartë vijnë me mini vibratorin popullor të pikës G Racy. Shamia mund të përdoret si lidhëse e syve ose si frenues për momente magjepsëse.

Vibratori elegant është i përsosur për pak ekstazë në mes të kohërave dhe në lëvizje, sepse mund të futet brenda çdo çantë dore falë madhësisë së saj të përshtatshme. Vibratori kënaq intensivisht vaginën me brazdat e tij të ngritura stimuluese në bosht. Koka e saj e lakuar mrekullisht mund të përdoret për të ofruar kënaqësi në pikën G. Sipërfaqja e butë me prekje prej kadifeje do të thotë që vibratori rrëshqet pothuajse vetë. Motori i fuqishëm i plumbave me fuqi siguron dridhje të thella, lëkundje për stimulim emocionues. Dridhjet mund të kontrollohen gradualisht dhe saktësisht me shtypjen e një butoni. Butoni i kontrollit shkëlqen falë gurit të tij të bukur Swarovski®! Pikat e tjera kryesore janë funksioni Press & Hold që rrit fuqinë, funksioni Quick-Off që e fiket menjëherë dhe bllokimi praktik i udhëtimit. Mund të rikarikohet me kabllon USB të përfshirë.

Vibrator: Gjatësia e plotë 12.7 cm, Ø 2.2 cm.
Silikoni.
Shall saten: 100% poliestër.

Mini vibrator i pikës G përfshirë. një lojë letrash dhe një shall saten
Lojë me letra për çift me frymëzim nga paraloja
Shall sateni që mund të përdoret si syze ose frenues
Vibrator me një motor plumbi me fuqi
Dridhje të thella, lëkundje, me shumë shpejtësi
Shtypni dhe mbajeni, Fikja e shpejtë, kyçja e udhëtimit
Me një kristal Swarovski
Silikoni me teksturë të butë me prekje
E rikarikueshme – përfshirë. një kabllo USB