-30%

Vibrator per penisin

2,170 LEK

Ngacmoni majën e penisit tuaj me një stimulues me teksturë dhe vibrues! Kjo lodër masturbimi përfshin një plumb të lëvizshëm që është i lehtë për t’u përdorur dhe siguron dridhje të fuqishme, si dhe një lojë për kokën që është i veshur me brënda të brendshme për një ndjesi fantastike. Materiali i zgjatur e lejon atë të përshtatet mbi kokën e pothuajse çdo boshti me madhësi. Përdoreni atë vetë ose lëreni partnerin tuaj të kontrollojë dridhjet.

Availability: Në gjendje SKU: AF136 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ngacmoni majën e penisit tuaj me një stimulues me teksturë dhe vibrues! Kjo lodër masturbimi përfshin një plumb të lëvizshëm që është i lehtë për t’u përdorur dhe siguron dridhje të fuqishme, si dhe një lojë për kokën që është i veshur me brënda të brendshme për një ndjesi fantastike. Materiali i zgjatur e lejon atë të përshtatet mbi kokën e pothuajse çdo boshti me madhësi. Përdoreni atë vetë ose lëreni partnerin tuaj të kontrollojë dridhjet.

Vibrator per penisin

2,170 LEK

In stock