Vibrator Panty CUPA

6,000 LEK

Një masazh dhe stimulues ngrohës dhe vibrues!
Të dy skajet e vibratorit të shtruar Warming Touch Vibrator nga Cupa mund të përdoren për kënaqësi të ndryshme masazhimi në të gjithë trupin. Vibratori i lehtë ka një formë ergonomike, është i lehtë për t’u mbajtur dhe sipërfaqet e tij të shtrira përshtaten në mënyrë të përkryer me trupin. Vibratori Warming Touch masazhon dhe stimulon me vibrime të fuqishme. Një fund ka gjithashtu një funksion të këndshëm ngrohjeje.

Availability: Në gjendje SKU: 05533950000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

  • Vibrator shtrirës me 2 motorë
  • 10 mënyra dridhjeje në të dy skajet
  • Njëra skaj ka një funksion ngrohjeje
  • I papërshkueshëm nga uji
  • Silikoni i butë prej kadifeje
  • E ripenisikueshme – përfshirë. kabllo USB

Një masazh dhe stimulues ngrohës dhe vibrues!
Të dy skajet e vibratorit të shtruar Warming Touch Vibrator nga Cupa mund të përdoren për kënaqësi të ndryshme masazhimi në të gjithë trupin. Vibratori i lehtë ka një formë ergonomike, është i lehtë për t’u mbajtur dhe sipërfaqet e tij të shtrira përshtaten në mënyrë të përkryer me trupin. Vibratori Warming Touch masazhon dhe stimulon me vibrime të fuqishme. Një fund ka gjithashtu një funksion të këndshëm ngrohjeje.

Ka 2 motorë që fuqizojnë 10 mënyrat e dridhjeve në të dy skajet, si dhe funksionin e këndshëm të ngrohjes. Çdo motor mund të kontrollohet veçmas me butonat në lodër. Lodra e sofistikuar mund të përdoret edhe nën ujë sepse është e papërshkueshme nga uji.

Vibratori Warming Touch është tërësisht i bërë nga materiali i butë silikoni dhe ndihet mirë kundër lëkurës gjatë kënaqësisë dhe lojës.

I ripenisikueshëm – përfshihet një kabllo USB.

Gjatësia e plotë 13 cm, 3,3 cm – 4,9 cm e gjerë.
Pesha 95 g.
Silikoni, PU, ​​ABS.

Vibrator Panty CUPA

6,000 LEK

In stock