Vibrator OVO E7

Vibrator OVO E7

7,880 LEK

Drejtojini vetes këtë vibrator të fuqishëm OVO E7 G-Spot. Ky vibrator ka një majë fleksibël pak të lakuar me të cilën mund të stimuloni lehtësisht G-Spot. Me stimuluesin e veçantë të klitorit ju mund të arrini pa mundim një orgazmë intensive. OVO E7 ka 2 motorë dhe është bërë prej silikoni të butë të butë. Ju mund të zgjidhni nga 3 cilësime të dridhjeve dhe 5 modele të ndryshme ose të bëni një kombinim midis të dy funksioneve. Ky vibrator është i lehtë për t’u përdorur me butonin e shtypjes në pjesën e përparme dhe mund ta rimbushni shpejt me kabllon e furnizuar USB. Gjithmonë përdorni lubrifikant me bazë uji për një ndjenjë të rehatshme. Pastroni siç duhet lodrën tuaj para dhe pas përdorimit me një pastrues lodrash ose një sapun të butë, antibakterial dhe ujë të vakët. Lyejeni lodrën me një leckë pa garzë dhe vendoseni larg në një vend pa pluhur.
Availability: ● Në gjendje SKU: OVOE77464 Kategori: , ,

Përshkrim

Drejtojini vetes këtë vibrator të fuqishëm OVO E7 G-Spot. Ky vibrator ka një majë fleksibël pak të lakuar me të cilën mund të stimuloni lehtësisht G-Spot. Me stimuluesin e veçantë të klitorit ju mund të arrini pa mundim një orgazmë intensive. OVO E7 ka 2 motorë dhe është bërë prej silikoni të butë të butë. Ju mund të zgjidhni nga 3 cilësime të dridhjeve dhe 5 modele të ndryshme ose të bëni një kombinim midis të dy funksioneve. Ky vibrator është i lehtë për t’u përdorur me butonin e shtypjes në pjesën e përparme dhe mund ta rimbushni shpejt me kabllon e furnizuar USB. Gjithmonë përdorni lubrifikant me bazë uji për një ndjenjë të rehatshme. Pastroni siç duhet lodrën tuaj para dhe pas përdorimit me një pastrues lodrash ose një sapun të butë, antibakterial dhe ujë të vakët. Lyejeni lodrën me një leckë pa garzë dhe vendoseni larg në një vend pa pluhur.
You've just added this product to the cart: