Vibrator One Touch Silicone 7

5,400 LEK

Vibrator me formë penisi në lëkurë me damaret e theksuara. Me testikuj dhe ngjitje me vakum ne baze. 10 nivele vibrmimi me shtypjen e një butoni. Gjatësia e plotë 19 cm, thellësia e depërtimit 14 cm, Ø 4 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05862770000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Vibrator me formë penisi në lëkurë me damaret e theksuara. Me testikuj dhe ngjitje me vakum ne baze. 10 nivele vibrmimi me shtypjen e një butoni. Gjatësia e plotë 19 cm, thellësia e depërtimit 14 cm, Ø 4 cm.