Vibrator O-Boy 7

5,800 LEK

Vibrator prostate me strikture stimuluese per stimulimin e prostates dhe perineumit. Pjesa e cila vibron mund te hiqet. Shtate nivele vibrimi pa zhurme te kontrollueshme nga shtupja e nje butoni. 10.5 cm i gjate, diam. 1.9 – 2.9 cm. Materiali: silikon, ABS. Baterite (N) te perfshira.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05824760000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator prostate me strikture stimuluese per stimulimin e prostates dhe perineumit. Pjesa e cila vibron mund te hiqet. Shtate nivele vibrimi pa zhurme te kontrollueshme nga shtupja e nje butoni. 10.5 cm i gjate, diam. 1.9 – 2.9 cm. Materiali: silikon, ABS. Baterite (N) te perfshira.

Vibrator O-Boy 7

5,800 LEK

Out of stock