-33%

Vibrator Nu Sensuelle

7,004 LEK

Brandii ofron një trup silikoni të butë mëndafshi që strehon 2 motorë të fuqishëm, një në majën e lakuar me gunga dhe një në stimuluesin e klitoritit lepur, duke e bërë këtë të përsosur për stimulimin e njëkohshëm të G-Spot dhe C-Spot. Dhjetë funksione të dridhjeve, përshkallëzimit dhe pulsimit kontrollohen nga një ndërfaqe e thjeshtë e vendosur në dorezë. Për shkak se qëndrueshmëria e vetme e boshtit është vendi ku ndodhet motori në majë, trupi i Brandii është fleksibël, lëviz me ju dhe është i rehatshëm për t’u përdorur.

Availability: Në gjëndje SKU: 340151 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Brandii ofron një trup silikoni të butë mëndafshi që strehon 2 motorë të fuqishëm, një në majën e lakuar me gunga dhe një në stimuluesin e klitoritit lepur, duke e bërë këtë të përsosur për stimulimin e njëkohshëm të G-Spot dhe C-Spot. Dhjetë funksione të dridhjeve, përshkallëzimit dhe pulsimit kontrollohen nga një ndërfaqe e thjeshtë e vendosur në dorezë. Për shkak se qëndrueshmëria e vetme e boshtit është vendi ku ndodhet motori në majë, trupi i Brandii është fleksibël, lëviz me ju dhe është i rehatshëm për t’u përdorur.

Vibrator Nu Sensuelle

7,004 LEK

In stock