-30%

Vibrator Nu Sensuelle G-Spot

5,810 LEK

Prekje ultra e butë dhe e butë për të rritur kënaqësinë tuaj seksuale. Masazhues unik për rrotullim dhe Stimulim intensiv i spotit G. 10 mënyrat e vibrimit dhe pulsimit. Brenda majës së Massager Nu Spot Sensuelle G është një stimulues në formë topi që ka një lëvizje unike 3 shpejtësi lart e poshtë. Projektuar në mënyrë ergonomike për të ndjekur kthesat natyrore të trupit tuaj. Stacion lidhës USB ose ngarkues muri. Përfshihet çanta për lodra.

Availability: Në gjendje SKU: 340113 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prekje ultra e butë dhe e butë për të rritur kënaqësinë tuaj seksuale. Masazhues unik për rrotullim dhe Stimulim intensiv i spotit G. 10 mënyrat e vibrimit dhe pulsimit. Brenda majës së Massager Nu Spot Sensuelle G është një stimulues në formë topi që ka një lëvizje unike 3 shpejtësi lart e poshtë. Projektuar në mënyrë ergonomike për të ndjekur kthesat natyrore të trupit tuaj. Stacion lidhës USB ose ngarkues muri. Përfshihet çanta për lodra.

Vibrator Nu Sensuelle G-Spot

5,810 LEK

In stock