Vibrator MyMagic Wand Blue

15,000 LEK

MyMagicWand, një vibrator I fuqishëm me nje dizajn elegant! Me 6 nivele vibrimi, të cilat kontrollohen lehtë duke shtypur butonin në mes të mbajtëses. Vibratori ka një kabëll të gjatë që të lejon ta vendosësh ku të duash.  Koka e vibratorit ka një mbulesë prej silikoni, që e bën të ndihet mire në lëkurë. Përdorni xhel masazhi me bazë uji, ose lubrifikant dhe MyMagicWand do të rrëshkasë mbi trupin tuaj. Pastrimi I MyMagicWand bëhet shumë lehtë. Thjesht hiqni mbulesën prej vibratorit dhe lajeni me ujë. Kështu, lodra juaj e preferuar do jetë gati për herën tjetër!

Availability: Në gjendje SKU: MMW001BLU Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

MyMagicWand, një vibrator I fuqishëm me nje dizajn elegant! Me 6 nivele vibrimi, të cilat kontrollohen lehtë duke shtypur butonin në mes të mbajtëses. Vibratori ka një kabëll të gjatë që të lejon ta vendosësh ku të duash.  Koka e vibratorit ka një mbulesë prej silikoni, që e bën të ndihet mire në lëkurë. Përdorni xhel masazhi me bazë uji, ose lubrifikant dhe MyMagicWand do të rrëshkasë mbi trupin tuaj. Pastrimi I MyMagicWand bëhet shumë lehtë. Thjesht hiqni mbulesën prej vibratorit dhe lajeni me ujë. Kështu, lodra juaj e preferuar do jetë gati për herën tjetër!

Vibrator MyMagic Wand Blue

Vibrator MyMagic Wand Blue

15,000 LEK

In stock