Vibrator Miss BI Jewels

13,800 LEK

Stimulimi i dyfishtë. Dy motorë të fortë për ndjesi të personalizueshme. Projektuar për të përqafuar klipin dhe pikën G. Krahu fleksibël i klitorit përshtatet me çdo trup.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 1201003 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Stimulimi i dyfishtë I BËRË DREJTË

  • Dy motorë të fortë për ndjesi të personalizueshme
  • Projektuar për të përqafuar klipin dhe pikën G
  • Krahu fleksibël i klitorit përshtatet me çdo trup
  • Tepër në vendet e duhura
  • Ruani cilësimin tuaj të preferuar të dridhjeve
  • Ngjyrë e shijshme Jade
  • E disponueshme edhe ne ngjyra klasike

I SIGURT PËR ANAL

PAKETA E UDHETIMIT

I PAPËRSHKRUËSHEM NGA UJI

MËNYRAT PËR TË LUAJ ME BIG BOSS

Drejt orgazmave vaginale

Për personat me klimë, futja e MISS BI në jetën seksuale mund të sensibilizojë më shumë mbaresa nervore, për orgazma më të plota tani dhe më vonë.

Thjesht shtrihuni prapa

MISS BI përshtatet në mënyrë të përkryer me formën e trupit, nga shtrirja e gjerë e klitës deri te kurba e pikës G, deri te baza me nënbarkëz të kënaqshme.

Një aventurë e ngjashme
Boshti mund të futet, ndërsa vibi i fuqishëm i klitës vendoset kundër perineumit.

Vibrator Miss BI Jewels

13,800 LEK

Out of stock