Vibrator Mini Timeless Classic

4,000 LEK

Vibrator ne forme penisi me koke te theksuar dhe damare. 7 nivele vibrimi te ndryshme. Pink. 16 cm i gjate, diam. 2.8 – 3.4 cm. Materiali: silikon, ABS.. (Ju lutem porosisni baterite vecmas: 1 x AA).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05828670000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator ne forme penisi me koke te theksuar dhe damare. 7 nivele vibrimi te ndryshme. Pink. 16 cm i gjate, diam. 2.8 – 3.4 cm. Materiali: silikon, ABS.. (Ju lutem porosisni baterite vecmas: 1 x AA).

Vibrator Mini Timeless Classic

Vibrator Mini Timeless Classic

4,000 LEK

Out of stock