Vibrator Mini G-Spot

10,000 LEK

Stimulimi pa duar i pikave të kënaqësisë së brendshme dhe të jashtme në të njëjtën kohë!
Vibrator fleksibël me vibrim të dyfishtë. Mini G-Spot me një stimulues klitorial për kënaqësi tre herë më shumë ndërsa boshti fleksibël masazhon vaginën, pika G stimulohet saktësisht nga koka e vibratorit. E gjithë kjo mund të shijohet pa duar!

Ka 2 motorë të fuqishëm për 15 mënyra dridhjeje. Është tërësisht i bërë nga materiali i butë silikoni që ndihet mirë kundër lëkurës. Vibratori është i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se mund të përdoret edhe në dush. Është gjithashtu një shoqërues i shkëlqyeshëm i udhëtimit, që ta keni gjithmonë me vete.

Availability: Në gjendje SKU: 05542940000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Stimulimi pa duar i pikave të kënaqësisë së brendshme dhe të jashtme në të njëjtën kohë!
Vibrator fleksibël me vibrim të dyfishtë. Mini G-Spot me një stimulues klitorial për kënaqësi tre herë më shumë ndërsa boshti fleksibël masazhon vaginën, pika G stimulohet saktësisht nga koka e vibratorit. E gjithë kjo mund të shijohet pa duar!

Ka 2 motorë të fuqishëm për 15 mënyra dridhjeje. Është tërësisht i bërë nga materiali i butë silikoni që ndihet mirë kundër lëkurës. Vibratori është i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se mund të përdoret edhe në dush. Është gjithashtu një shoqërues i shkëlqyeshëm i udhëtimit, që ta keni gjithmonë me vete.

Vibrator Mini G-Spot

10,000 LEK

In stock