Vibrator Midnight Rabbit

10,100 LEK

Stimuloni të gjitha pikat tuaja të ndjeshme në të njëjtën kohë me vibratorin e lepurit Midnight! Ky vibrator i bukur stimulon klitorin tuaj me veshët e tij lepur që dridhet dhe masazhon pikën tuaj G me majën e përkulur të boshtit. Ju do të ndjeni kënaqësi të madhe që do të dëshironi ta përjetoni përsëri dhe përsëri. Vibratori përmban 2 motorë (1 në bosht dhe 1 në stimuluesin e lepurit) dhe 10 cilësime të ndryshme të dridhjeve të cilat kontrollohen lehtë me butonat e shtypjes në dorezë. Lodra mund të rimbushet me kabllon e penisikimit USB të përfshirë. Pastroni vibratorin pas çdo përdorimi me ujë të vakët dhe pastrues lodrash.

Availability: Në gjendje SKU: ET816BLU Kategori: , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Stimuloni të gjitha pikat tuaja të ndjeshme në të njëjtën kohë me vibratorin e lepurit Midnight! Ky vibrator i bukur stimulon klitorin tuaj me veshët e tij lepur që dridhet dhe masazhon pikën tuaj G me majën e përkulur të boshtit. Ju do të ndjeni kënaqësi të madhe që do të dëshironi ta përjetoni përsëri dhe përsëri. Vibratori përmban 2 motorë (1 në bosht dhe 1 në stimuluesin e lepurit) dhe 10 cilësime të ndryshme të dridhjeve të cilat kontrollohen lehtë me butonat e shtypjes në dorezë. Lodra mund të rimbushet me kabllon e penisikimit USB të përfshirë. Pastroni vibratorin pas çdo përdorimi me ujë të vakët dhe pastrues lodrash.

Vibrator Midnight Rabbit

10,100 LEK

In stock