Vibrator Midnight Magic Metal

4,200 LEK

Njihuni me Metal Michael, vibratorin plumb metalik shumëfunksional që mund të përdoret për stimulimin klitoral, anal dhe vaginal, si dhe për thithkat, perineumin dhe skrotumin. Me një gjatësi prej 6,9 cm manovrimi i plumbit është i lehtë dhe maja e rrumbullakosur është e shkëlqyeshme për stimulimin e pikës së kunjit. Vibrator është bërë prej metali me një fund silikoni që përfshin butonin e vetëm për funksionimin e 9 ritmeve të dridhjeve. Gjatë përdorimit, butoni do të ndriçohet me dritë blu LED. Përdorni Metal Michael në banjë ose dush pa shqetësime, sepse është i papërshkueshëm nga uji. Një kabëll magnetik USB është i përfshirë për rimbushje.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21793 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Njihuni me Metal Michael, vibratorin plumb metalik shumëfunksional që mund të përdoret për stimulimin klitoral, anal dhe vaginal, si dhe për thithkat, perineumin dhe skrotumin. Me një gjatësi prej 6,9 cm manovrimi i plumbit është i lehtë dhe maja e rrumbullakosur është e shkëlqyeshme për stimulimin e pikës së kunjit. Vibrator është bërë prej metali me një fund silikoni që përfshin butonin e vetëm për funksionimin e 9 ritmeve të dridhjeve. Gjatë përdorimit, butoni do të ndriçohet me dritë blu LED. Përdorni Metal Michael në banjë ose dush pa shqetësime, sepse është i papërshkueshëm nga uji. Një kabëll magnetik USB është i përfshirë për rimbushje.

Vibrator Midnight Magic Metal

4,200 LEK

Out of stock