Vibrator me stimulues klitori Pillow Talk Kinky

Vibrator me stimulues klitori Pillow Talk Kinky

11,660 LEK

Vibratori i lepurit Kinky nga Talk jastëk stimulon G-spot dhe klitoris njëkohësisht!

Vibratori i rikarikueshëm kombinon 2 motorë me dridhje të thella, dridhje dhe një stimulator të jashtëzakonshëm klitoral. Katër këshilla të butë të kurorës sigurojnë një stimulim të dukshëm dhe të fortë të klitorisit. Bishti me gjerësi elegante është fleksibël për të aplikuar presion në vend të G në mënyrë efektive. Cilësi e butë Soft Touch e bën shumë të lehtë për të mbajtur dhe ndjehet jashtëzakonisht e këndshme.

Extra ekstra: butoni i kontrollit është një kristal i zbehtë Swarovski®! Thjesht shtyjeni për të gjetur intensitetin e dëshiruar të dridhjeve dhe kënaquni!

Gjatësia e plotë 21.5 cm, thellësia e futjes 11.8 cm, Ø 3.7 cm. Silikoni, ABS. Me bllokimin e udhëtimit. Plug USB përfshirë.

SKU: 05943340000 Categories: ,

Description

Vibratori i lepurit Kinky nga Talk jastëk stimulon G-spot dhe klitoris njëkohësisht!

Vibratori i rikarikueshëm kombinon 2 motorë me dridhje të thella, dridhje dhe një stimulator të jashtëzakonshëm klitoral. Katër këshilla të butë të kurorës sigurojnë një stimulim të dukshëm dhe të fortë të klitorisit. Bishti me gjerësi elegante është fleksibël për të aplikuar presion në vend të G në mënyrë efektive. Cilësi e butë Soft Touch e bën shumë të lehtë për të mbajtur dhe ndjehet jashtëzakonisht e këndshme.

Extra ekstra: butoni i kontrollit është një kristal i zbehtë Swarovski®! Thjesht shtyjeni për të gjetur intensitetin e dëshiruar të dridhjeve dhe kënaquni!

Gjatësia e plotë 21.5 cm, thellësia e futjes 11.8 cm, Ø 3.7 cm. Silikoni, ABS. Me bllokimin e udhëtimit. Plug USB përfshirë.

You've just added this product to the cart: