Vibrator Masazhator Rosy Gold – Nouveau Curve

7,100 LEK

Shijoni të gjitha momentet intime vetëm ose së bashku me partnerin tuaj. Ky vibrator shkopi Rosy Gold është një lodër ideale për stimulimin e jashtëm. Koka vibruese ka 10 rregullime me të cilat ju, përveç klitorit, mund të stimuloni pjesë të tjera të ndjeshme, siç janë thithat. Jini krijues dhe stimuloni të gjitha pjesët e ndjeshme me shpejtësi të ndryshme duke përdorur modele të ndryshme. Koka fleksibël ka një motor të fuqishëm që gjithashtu e bën vibratorin të përshtatshëm për masazhet e trupit. Vibratori i shkopit është i rimbushshëm dhe pastrohet lehtë me pastrues lodrash.

Availability: Në gjendje SKU: RG009 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Shijoni të gjitha momentet intime vetëm ose së bashku me partnerin tuaj. Ky vibrator shkopi Rosy Gold është një lodër ideale për stimulimin e jashtëm. Koka vibruese ka 10 rregullime me të cilat ju, përveç klitorit, mund të stimuloni pjesë të tjera të ndjeshme, siç janë thithat. Jini krijues dhe stimuloni të gjitha pjesët e ndjeshme me shpejtësi të ndryshme duke përdorur modele të ndryshme. Koka fleksibël ka një motor të fuqishëm që gjithashtu e bën vibratorin të përshtatshëm për masazhet e trupit. Vibratori i shkopit është i rimbushshëm dhe pastrohet lehtë me pastrues lodrash.

Vibrator Masazhator Rosy Gold – Nouveau Curve

7,100 LEK

In stock