Vibrator Masazhator MyMagic Wand

Vibrator Masazhator MyMagic Wand

13,100 LEK

Njihuni me MyMagicWand, një vibrator shumë i fuqishëm me një dizajn elegant. Ky vibrator luksoz është i pajisur me një motor shtesë të fuqishëm me 6 cilësime vibrimi. Këto janë të lehta për tu rregulluar duke përdorur butonin e shtypjes në mes të dorezës. MyMagicWand ka një dorezë të rrumbullakët për një kapje të mirë gjatë përdorimit. Kjo gjithashtu ju lejon të përdorni vibratorin me vetëm një dorë. Dridhësi ka një prizë në Mbretërinë e Bashkuar me një kabllo shtesë të gjatë, kështu që mund ta përdorni kudo që dëshironi. Ju gjithashtu nuk duhet të shqetësoheni kurrë për bateritë e zbrazëta ose një telekomandë që nuk funksionon si duhet. Thjesht vendosni MyMagicWand dhe është menjëherë gati për përdorim. Ju mund të shijoni vibratorin tuaj për aq kohë sa dëshironi pa kufizime kohore, pasi që nuk ka nevojë të rimbushet pas një kohe.

Availability: ● Në gjendje SKU: MMW002BLU Kategori: , ,

Përshkrim

Njihuni me MyMagicWand, një vibrator shumë i fuqishëm me një dizajn elegant. Ky vibrator luksoz është i pajisur me një motor shtesë të fuqishëm me 6 cilësime vibrimi. Këto janë të lehta për tu rregulluar duke përdorur butonin e shtypjes në mes të dorezës. MyMagicWand ka një dorezë të rrumbullakët për një kapje të mirë gjatë përdorimit. Kjo gjithashtu ju lejon të përdorni vibratorin me vetëm një dorë. Dridhësi ka një prizë në Mbretërinë e Bashkuar me një kabllo shtesë të gjatë, kështu që mund ta përdorni kudo që dëshironi. Ju gjithashtu nuk duhet të shqetësoheni kurrë për bateritë e zbrazëta ose një telekomandë që nuk funksionon si duhet. Thjesht vendosni MyMagicWand dhe është menjëherë gati për përdorim. Ju mund të shijoni vibratorin tuaj për aq kohë sa dëshironi pa kufizime kohore, pasi që nuk ka nevojë të rimbushet pas një kohe.

You've just added this product to the cart: