-30%

Vibrator Masazhator Intimate

3,528 LEK

Kjo lodër anale luksoze kombinon komoditetet e një prize të prapanicës me dimensione të mira, dridhjet e forta të një masazhuesi të prostatës dhe ngushtësinë e një karrige dhe një mbajtëse topash. Stimuluesi i prostatës ka një gjatësi të futshme prej 105 mm dhe dy gunga me madhësi paksa të ndryshme (diametrat 33 mm dhe 35 mm).

Availability: Në gjendje SKU: 130002 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo lodër anale luksoze kombinon komoditetet e një prize të prapanicës me dimensione të mira, dridhjet e forta të një masazhuesi të prostatës dhe ngushtësinë e një karrige dhe një mbajtëse topash. Stimuluesi i prostatës ka një gjatësi të futshme prej 105 mm dhe dy gunga me madhësi paksa të ndryshme (diametrat 33 mm dhe 35 mm). Diametri i brendshëm i topave është 40 mm, diametri i brendshëm për penisin është 30 mm, por materiali me trashësi 7,5 mm është fleksibël. Për të shijuar plotësisht dridhjet, ju rekomandojmë ta përdorni me 1 x bateri AAA.

Matjet: Gjatësia totale 135 mm, gjatësia e futjes së stimuluesit të prostatës 105 mm, përplasja e parë Ø 33 mm, përplasja e dytë Ø 35 mm, Ø midis përplasjes së parë dhe përplasjes së dytë 13,5 mm, Ø prapa gungës së dytë = bosht 23 mm. Gjatësia e topit dhe urës së penisit 170 mm, brenda Ø për topat 40 mm (fleksibël), brenda Ø për penisin 30 mm (fleksibël). Trashësia/lartësia e materialit 7,5 mm. Zgjatja e vogël, “hunda” në anën e pasme është 15 mm e lartë, zona e valëzuar është 20 mm². Pesha 112 g. Bateria e kërkuar: 1 x AAA

Vibrator Masazhator Intimate

3,528 LEK

In stock