Vibrator Masazhator Deluxe WAND

9,700 LEK

Masazhuesi Thunder Wand është partneri juaj i ri i kënaqësisë. Me një mori shpejtësish dhe modelesh emocionuese, një lëvizje e thjeshtë e gishtit do të turbo-karikojë si fuqinë e tij ashtu edhe orgazmat tuaja.

Availability: Në gjëndje SKU: 140030 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Masazhuesi Thunder Wand është partneri juaj i ri i kënaqësisë. Me një mori shpejtësish dhe modelesh emocionuese, një lëvizje e thjeshtë e gishtit do të turbo-karikojë si fuqinë e tij ashtu edhe orgazmat tuaja. Butonat e shtypjes zbukurojnë trupin e lëmuar të shkopit dhe kontrollojnë 8 shpejtësitë e forta dhe 20 modele pulsuese. Një qafë fleksibël e bën të lehtë që koka e lëmuar silikoni të masazhojë konturet e trupit tuaj.

Gjatësia totale 322 mm,
Diametri i kokës 55 mm.
Diametri Ø 33 mm
Materiali Silikoni, ABS
Furnizimi USB-I rikarikueshëm