Vibrator Mad Rabbit rozë

5,200 LEK

Vibrator lepuri nga koleksioni EasyToys përfaqëson kënaqësi të pafund. Vibrator rozë i jep modelit klasik të vibratorit të lepurit një kthesë moderne me pjesën e jashtme të tij plotësisht silikoni. Lodra seksi ka një majë të butë, të lakuar për stimulimin e pikës G dhe një stimulues fleksibël klitoral. Veshjet vibruese stimulojnë drejtpërdrejt klitorisin me 3 shpejtësi dhe 7 shpejtësi dridhjeje. Shtypni butonin dhe zbuloni cilësimin tuaj të preferuar! Vibratori i lepurit është bërë nga silikoni dhe për këtë arsye mund të kombinohet më së miri me një lubrifikant me bazë uji. Pastroni lodrën para dhe pas përdorimit me pastruesin e lodrave.

Availability: Në gjëndje SKU: ET794PNK Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator lepuri nga koleksioni EasyToys përfaqëson kënaqësi të pafund. Vibrator rozë i jep modelit klasik të vibratorit të lepurit një kthesë moderne me pjesën e jashtme të tij plotësisht silikoni. Lodra seksi ka një majë të butë, të lakuar për stimulimin e pikës G dhe një stimulues fleksibël klitoral. Veshjet vibruese stimulojnë drejtpërdrejt klitorisin me 3 shpejtësi dhe 7 shpejtësi dridhjeje. Shtypni butonin dhe zbuloni cilësimin tuaj të preferuar! Vibratori i lepurit është bërë nga silikoni dhe për këtë arsye mund të kombinohet më së miri me një lubrifikant me bazë uji. Pastroni lodrën para dhe pas përdorimit me pastruesin e lodrave.

Vibrator Mad Rabbit rozë

5,200 LEK

In stock