Vibrator Lush AVA Couples

5,900 LEK

Vibratori Lush Ava i Çifteve është një vibrator elegant, i krijuar veçanërisht për çifte. Gruaja vesh vibratorin, i cili siguron stimulim shtesë për të dy partnerët. Pjesa më e vogël futet në vaginë, kështu që fundi i gjerë vibrues ulet në klitoris. Për shkak se fundi i futur është i vogël dhe i sheshtë, depërtimi është ende i mundur. Në këtë mënyrë, njeriu ndjen dridhjet edhe gjatë depërtimit. Për më tepër, fundi i vogël siguron stimulim të pikës G dhe shtrëngon vaginën, që do të thotë se burri do të përjetojë edhe më shumë stimulim. Ava ka 7 cilësime të fuqishme dridhjeje dhe është gjithashtu e përkryer për përdorim të vetëm. Kaloni me lehtësi midis cilësimeve të ndryshme të dridhjeve me shtypjen e një butoni ose bëjeni atë emocionues dhe dorëzojeni telekomandën partnerit tuaj. Materiali silikoni i sigurt për trupin siguron një ndjenjë komode.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BL-21800 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Vibratori Lush Ava i Çifteve është një vibrator elegant, i krijuar veçanërisht për çifte. Gruaja vesh vibratorin, i cili siguron stimulim shtesë për të dy partnerët. Pjesa më e vogël futet në vaginë, kështu që fundi i gjerë vibrues ulet në klitoris. Për shkak se fundi i futur është i vogël dhe i sheshtë, depërtimi është ende i mundur. Në këtë mënyrë, njeriu ndjen dridhjet edhe gjatë depërtimit. Për më tepër, fundi i vogël siguron stimulim të pikës G dhe shtrëngon vaginën, që do të thotë se burri do të përjetojë edhe më shumë stimulim. Ava ka 7 cilësime të fuqishme dridhjeje dhe është gjithashtu e përkryer për përdorim të vetëm. Kaloni me lehtësi midis cilësimeve të ndryshme të dridhjeve me shtypjen e një butoni ose bëjeni atë emocionues dhe dorëzojeni telekomandën partnerit tuaj. Materiali silikoni i sigurt për trupin siguron një ndjenjë komode.