Vibrator Link&Joy Stripe

7,250 LEK

Vibratori është i butë dhe fleksibël, i përsosur për ata që po fillojnë në botën e lodrave erotike. Ajo ka një formë të rrumbullakosur me valë që udhëtojnë nëpër trupin tuaj dhe një stimulues klitoral me dy veshë lepur. Në këtë mënyrë ajo që garanton është se përshtatet në mënyrë të përkryer në kthesat tuaja dhe se kur Stripe hyn në vaginë ajo shkakton përkëdhelje dhe ndjesi jashtë seri. Përveç kësaj, stimuluesi juaj klitoral është i përsosur për stimulim të dyfishtë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: LJ-029 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibratori është i butë dhe fleksibël, i përsosur për ata që po fillojnë në botën e lodrave erotike. Ajo ka një formë të rrumbullakosur me valë që udhëtojnë nëpër trupin tuaj dhe një stimulues klitoral me dy veshë lepur. Në këtë mënyrë ajo që garanton është se përshtatet në mënyrë të përkryer në kthesat tuaja dhe se kur Stripe hyn në vaginë ajo shkakton përkëdhelje dhe ndjesi jashtë seri. Përveç kësaj, stimuluesi juaj klitoral është i përsosur për stimulim të dyfishtë.

Vibrator Link&Joy Stripe

7,250 LEK

In stock