-30%

Vibrator Lil’Bullet

3,150 LEK

Ky vibrator bullet i lezetshem eshte perfekt per stimulim ne zona te caktuara, si klitori ose thithkat. Ka nje motor te fuqishem me 10 vibrime te ndryshe nga te cilat mund te zgjidhni. Vibrimet mund te perzgjidhen me butonin te fund. Mbaheni shtypur per disa sekonda butonin per ta ndezur, dhe nje drite LED e vogel do ndizet gjithashtu. Vibratori eshte prej materiali silikon te bute dhe ka nje maje te shtypur per stimulim te perzgjedhur. Vjen ne nje cante luksoze. Gjithnje pastroheni vibratorin mbas perdorimit.

Availability: Në gjendje SKU: LIL001PNK Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator bullet i lezetshem eshte perfekt per stimulim ne zona te caktuara, si klitori ose thithkat. Ka nje motor te fuqishem me 10 vibrime te ndryshe nga te cilat mund te zgjidhni. Vibrimet mund te perzgjidhen me butonin te fund. Mbaheni shtypur per disa sekonda butonin per ta ndezur, dhe nje drite LED e vogel do ndizet gjithashtu. Vibratori eshte prej materiali silikon te bute dhe ka nje maje te shtypur per stimulim te perzgjedhur. Vjen ne nje cante luksoze. Gjithnje pastroheni vibratorin mbas perdorimit.

Vibrator Lil'Bullet

Vibrator Lil’Bullet

3,150 LEK

In stock