Vibrator Light-up

7,000 LEK

Vibrator lepuri i bërë nga silikoni i sigurt për trupin dhe ABS. 2 motorët e fuqishëm ofrojnë 10 funksione të ndryshme. Boshti me pamje kromi ndriçon me dritë blu në ritmin e lëkundjeve, gjë që i jep Naghi Nr 26 një pamje të jashtëzakonshme, dhe efekte speciale gjatë përdorimit! Stimulatori i klitorisit ka formën e një lepuri me dy veshë lepur të butë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 530026 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Vibrator lepuri i bërë nga silikoni i sigurt për trupin dhe ABS. 2 motorët e fuqishëm ofrojnë 10 funksione të ndryshme. Boshti me pamje kromi ndriçon me dritë blu në ritmin e lëkundjeve, gjë që i jep Naghi Nr 26 një pamje të jashtëzakonshme, dhe efekte speciale gjatë përdorimit! Stimulatori i klitorisit ka formën e një lepuri me dy veshë lepur të butë.

Vibrator Light-up

7,000 LEK

In stock