Vibrator Licking Vibe

7,300 LEK

Ky vibrator i zgjuar stimulon vaginën me vibracione të nxehta në 10 mënyra. Sidoqoftë, klitorisi nuk mungon as sepse kënaqet nga gjuha e vogël në krahun stimulues. Gjuha ka 10 mënyra tërheqëse. Boshti i jashtëzakonshëm i vibratorit të lepurit mund të jetë i përkulur dhe më pas ai të qëndrojë në atë pozicion, në mënyrë që të mund të sigurojë stimulim spot-në G-spot ose në mënyrë që boshti të mund të përdoret si një dorezë që do të thotë se një grua mund të përqendrohet në stimulimin e klitorisit. Përfshinë një kabllo USB.

Availability: Në gjendje SKU: 05982080000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator i zgjuar stimulon vaginën me vibracione të nxehta në 10 mënyra. Sidoqoftë, klitorisi nuk mungon as sepse kënaqet nga gjuha e vogël në krahun stimulues. Gjuha ka 10 mënyra tërheqëse. Boshti i jashtëzakonshëm i vibratorit të lepurit mund të jetë i përkulur dhe më pas ai të qëndrojë në atë pozicion, në mënyrë që të mund të sigurojë stimulim spot-në G-spot ose në mënyrë që boshti të mund të përdoret si një dorezë që do të thotë se një grua mund të përqendrohet në stimulimin e klitorisit. Përfshinë një kabllo USB.

Vibrator Licking Vibe

7,300 LEK

In stock