-30%

Vibrator King Cock Realistic XL 30 cm

3,640 LEK

Po kërkoni për një vibrator realistik? Atëhere kjo lodër është zgjedhja e përkryer për ju! Ky vibrator i koleksionit King Cock ka një bosht të trashë dhe të dendur me me vena, gjithashtu një system të forte thithës. Vibratori përbëhet nga material i fortë, por fleksibël për një eksperiencë sa më reale. Nivelet e shpejtësisë komandohen lehtë. Përdorni vibrator në kombinim me lubrifikant me bazë ujore për një përdorim të rehatshëm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 5525-21 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Po kërkoni për një vibrator realistik? Atëhere kjo lodër është zgjedhja e përkryer për ju! Ky vibrator i koleksionit King Cock ka një bosht të trashë dhe të dendur me me vena, gjithashtu një system të forte thithës. Vibratori përbëhet nga material i fortë, por fleksibël për një eksperiencë sa më reale. Nivelet e shpejtësisë komandohen lehtë. Përdorni vibrator në kombinim me lubrifikant me bazë ujore për një përdorim të rehatshëm.

Vibrator King Cock Realistic XL 30 cm

Vibrator King Cock Realistic XL 30 cm

3,640 LEK

Out of stock