Vibrator King Cock Realistic 26 cm

8,600 LEK

Ju nuk do të mërziteni më kurrë me këtë vibrator nga koleksioni King Cock! Vibratori ka një pamje sexy me boshtin e tij të rrumbullakët dhe me vena. Në sajë të bazës së fortë thisthëse, mund të vendosni vibrator në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe të lëmuar për kënaqësi të shtuar. Gryka e thithjes gjithashtu e bën vibratorin të përshtatshme për përdorim me një shirit rripi. Lodra ka nivele vibrimi të ndryshme të cilat mund të përshtaten fare lehtë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 5409-21 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ju nuk do të mërziteni më kurrë me këtë vibrator nga koleksioni King Cock! Vibratori ka një pamje sexy me boshtin e tij të rrumbullakët dhe me vena. Në sajë të bazës së fortë thisthëse, mund të vendosni vibrator në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe të lëmuar për kënaqësi të shtuar. Gryka e thithjes gjithashtu e bën vibratorin të përshtatshme për përdorim me një shirit rripi. Lodra ka nivele vibrimi të ndryshme të cilat mund të përshtaten fare lehtë.

Vibrator King Cock Realistic 26 cm

Vibrator King Cock Realistic 26 cm

8,600 LEK

Out of stock