Vibrator King Cock 7”

6,800 LEK

Dildo realist me një bosht të përkulshëm! Ky vibrator i bukur dhe realist mund të përkulet në çdo pozicion dhe më pas qëndron në vend. Kjo do të thotë që mund të përdoret në çdo kënd – madje edhe kënde që duken të pamundura. Gota thithëse do të thotë që mund të ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar. Ky vibrator gjithashtu është një shoqërues i mirë në banjë ose dush sepse është i papërshkueshëm nga uji. Alsoshtë gjithashtu e shkëlqyeshme sepse është e përputhshme edhe me rripa. Ju lutemi porosisni bateritë veç e veç (3 x AAA). Gjatësia e plotë 21 cm, gjatësia e futjes 17.5 cm, Ø 4.6 cm. PVC, ABS.

Availability: Në gjendje SKU: PD-5402-21 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Dildo realist me një bosht të përkulshëm! Ky vibrator i bukur dhe realist mund të përkulet në çdo pozicion dhe më pas qëndron në vend. Kjo do të thotë që mund të përdoret në çdo kënd – madje edhe kënde që duken të pamundura. Gota thithëse do të thotë që mund të ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar. Ky vibrator gjithashtu është një shoqërues i mirë në banjë ose dush sepse është i papërshkueshëm nga uji. Alsoshtë gjithashtu e shkëlqyeshme sepse është e përputhshme edhe me rripa. Ju lutemi porosisni bateritë veç e veç (3 x AAA). Gjatësia e plotë 21 cm, gjatësia e futjes 17.5 cm, Ø 4.6 cm. PVC, ABS.

Vibrator King Cock 7”

6,800 LEK

In stock