Vibrator Javida Double Massager

8,200 LEK

Vibrator i lakuar me një kokë lëvizëse dhe qafë fleksibël. Të dy skajet e vibratorit mund të përdoren dhe gjithashtu ekziston një motor në të dyja anët. Me 8 mënyra vibrimi me shtypjen e një butoni. Lejla . Gjatësia e plotë 21.8 cm, Ø 3.8 cm.
Availability: Në gjendje SKU: 05882020000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator i lakuar me një kokë lëvizëse dhe qafë fleksibël. Të dy skajet e vibratorit mund të përdoren dhe gjithashtu ekziston një motor në të dyja anët. Me 8 mënyra vibrimi me shtypjen e një butoni. Lejla . Gjatësia e plotë 21.8 cm, Ø 3.8 cm.

Vibrator Javida Double Massager

8,200 LEK

In stock