Vibrator Inya Venus Teal

10,200 LEK

Kënaqësitë e ditës dhe kënaqësitë e natës me Venusin nga INYA. Përdoret në distancë për përdorim të vetëm ose për lojëra shpërthyese të çifteve. E fuqishme, e rehatshme dhe e lehtë për t’u përdorur, Venusi është i mbështjellë me silikon prej pelushi dhe të sigurt për trupin.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 281003 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kënaqësitë e ditës dhe kënaqësitë e natës me Venusin nga INYA. Përdoret në distancë për përdorim të vetëm ose për lojëra shpërthyese të çifteve. E fuqishme, e rehatshme dhe e lehtë për t’u përdorur, Venusi është i mbështjellë me silikon prej pelushi dhe të sigurt për trupin. E ringarkueshme dhe e pershtatshme me te gjithe lubrifikantet.

Vbirator i gjithanshëm me telekomandë
Për përdorim të vetëm ose për të luajtur çifte
E bërë nga silikoni
E rikarikueshme
I pershtatshem me te gjithe lubrifikantet
Dimensionet e produktit:
Vibe: 7,95 x 1,42 x 1,38 / 20,2 x 3,6 x 3,5 cm
Telekomanda: 2,8 x 1,42 x 0,94 inç / 7,1 x 3,6 x 2,4 cm
Dimensionet e futshme: 3,66 x 1,42 inç / 9,3 x 3,6 cm

Vibrator Inya Venus Teal

10,200 LEK

In stock